Barnens Fredriksdal

På Fredriksdal finns det många lekfulla aktiviteter och spännande platser att besöka. Här går lärandet och underhållningen hand i hand. Spendera en stund i spindelnätet, fika med något gott eller upptäck Fredriksdal genom Kluriga Kurres tipspromenad. För barn och unga upp till och med 18 år är det alltid fri entré.

Gå på upptäcksfärd

Över hela Fredriksdal slingrar sig mysiga stigar. Vissa går genom skånsk ängsmark och andra virvlar sig fram under gröna trädkronor. Gemensamt för stigarna är dock att de leder till äventyr. Låt barnens fantasi vara deras ledsagare och följ med på sommarens kanske häftigaste upplevelse tillsammans med dina barn eller barnbarn.

Glass och syndigt sött på landet

Glass och en kaka eller två är ett måste för både stora och små barn när energin behöver fyllas på. På Fredriksdals trädgårdskafé hittar ni både barnvänlig mat i lagom stor portion, glass och andra sötsaker.

Natur- och kulturprogram för skolor

Fredriksdal utgör en perfekt grund att skapa levande lärande och annorlunda pedagogisk verksamhet. Vi har ett 20-tal olika program som riktar sig till skolor. Varje år tar vi emot ungefär 6 000 elever. Läs mer på fredriksdal.se/for-skola.