Fredriksdalspraktikan: Brödbakningskurs

En fullmatad heldag från klockan 10:00 till 16:00 med fokus på surdegsbrödbakning och smakrika grönsaker och kryddor. Du får lära dig mer om bra mjölsorter, surdegar och surdegsbröd. Vi tittar också på dagens trender med klimatsmart mat. Rör ihop din egen surdeg, baka bröd i vår vedeldade stenugn och provsmaka olika kryddor och grönsaker som skördats i trädgårdarna.

I kursen ingår också en god, matig vegetarisk sallad med gott, nybakat bröd.

Kursledare: Åsa Hässlekvist, brödbakande kulturhistoriker, och Philippe Hässlekvist, köksträdgårdsmästare.

Avgift: 1200 kronor. Med Kulturkortet får du 205 kronor rabatt och betalar endast 995 kronor. Begränsat antal platser.

Föranmälan: fredriksdalspraktikan@helsingborg.se

Foto: Lisa Wikstrand