Påskjakt på Fredriksdal

Häxan Kvasthilda har tappat bort sina kvastar och behöver hjälp att leta rätt på dem, så hon kan ta sig till Blåkulla. Påskjakten pågår från skärtorsdag till annandag påsk under våra öppettider 10:00-16:00.

Besök sju magiska platser och leta efter de försvunna kvastarna. Karta och tävlingstalong finns att hämta i entrén.

På skärtorsdagen är det extra spännande för då är Kvasthilda på Fredriksdal. Om du har tur kan du då höra henne sjunga sina häxvisor ackompanjerad av sin spelman när du tar dig runt på området.

Du ska både räkna antalet kvastar hon har tappat och hitta en bokstav som hon gömt på varje plats. Du kan gå till platserna i vilken ordning du vill. Bokstäverna bildar namnet på en maträtt som Kvasthilda gillar. Skriv ner dina svar på tävlingstalongen.

Lämna dina svar i Kvasthildas brevlåda vid entrén med ditt namn, din ålder, e-post och telefonnummer. Kvasthilda kommer efter påsk att dra fem vinnare. Blir du en av dem så hör hon av sig till dig. Vinnarna får en vårpresent som kan hämtas ut i Fredriksdals entré efter påsk.

Entré: 80 kronor. Unga till och med 18 år (upp till 16 år endast i vuxens sällskap): fri entré. Fri entré med Kulturkortet.

För dina personuppgifter gäller:
När du lägger din lapp i lådan godkänner du att dina kontaktuppgifter används av Fredriksdal i tävlingssyftet. Dina uppgifter raderas efter att tävlingen är avslutad.

Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du vända dig till Helsingborg kontaktcenter på telefon 042-10 50 00, eller mejla kontaktcenter@helsingborg.se. Du kan också läsa hur vi behandlar din personuppgifter på helsingborg.se.