Fredriksdal är en del av H22 City Expo

Denna sommar kommer att gå till historien som ögonblicket när framtiden kom till Helsingborg. Med start 30 maj och fram till och med 3 juli arrangeras H22 City Expo.

Det betyder 35 dagar stadsmässa där helsingborgare och tillresta kan uppleva de senaste innovationerna och de smartaste idéerna. Självklart kommer även du att kunna ta del av framtidens kulturupplevelser.

H22 City Expo kommer att synas och höras över hela Helsingborg. Det är här det mesta händer, låter och ger betraktaren en glimt av framtiden. Det blir upplevelser för alla sinnen och möten med nya smaker, musik och äventyr. För den kulturintresserade kommer det att hända mycket och med det sagt är Fredriksdal museer och trädgårdar en del av H22 City Expo.

Fredriksdal är en oas för växande, hållbarhet och njutning mitt i stan. Utforska vild natur på egen hand eller strosa omkring i köksträdgården. Upptäck botaniska trädgården och bekanta dig med delar av Skånes unika växtvärld och ta sedan en sväng inom gården för att hälsa på de utrotningshotade lantrasdjuren som har en fristad här. Att besöka Fredriksdal museer och trädgårdar är som att göra en utflykt i tiden. Här bevaras landskapets historia, här finns herrgårdsmiljö, ett helt stadskvarter med kullerstenscharm och levande butiker från förr. På plats hittar du också historiska parker och makalösa trädgårdar, ett stort lekområde för barn och ett mysigt trädgårdskafé. Det är en plats för hela familjen och den evigt nyfikne. Här bevarar man för framtiden.

Programmet för Fredriksdal museer och trädgårdar under H22 City Expo uppdateras kontinuerligt.

Mer information kring h22cityexpo.se 30 maj-3 juli.

Händer under H22 City Expo på Fredriksdal museer och trädgårdar

Säsongen höjdpunkter på Fredriksdal museer och trädgårdar