Information gällande Covid 19

All programverksamhet, skolverksamhet och gruppbokning stängd med anledning av de skärpta Covid-19-restriktionerna i Skåne län fram till 31 december. Parken är öppen dagligen 10:00-16:00 för utomhusvistelse.

Regeringen har beslutat om ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 8 personer, enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Detta är en åtgärd för att minska smittspridningen av Coronaviruset.

Vad innebär det för Fredriksdal museer och trädgårdar?

Som friluftsmuseum på 36 hektar berörs vi i inte direkt då 8-regeln gäller inomhus. Här finns frisk luft att tillgå och i parken finns det gott om plats för både rörelse och lek utan risk för trängsel.

Klicka vidare till fliken Program för att hålla dig uppdaterad om hur våra arrangemang och programpunkter påverkas. Vi uppdaterar webbplatsen löpande.

Bra att veta och tänka på under ditt besök

Känner du dig frisk är du varmt välkommen till oss. Känner du dig sjuk eller har symptom som kan tänkas bli något mer, stanna hemma och kurera dig istället. Det finns mycket du kan roa dig med från soffan där hemma. Vi kan rekommendera appen Guide Helsingborg där du hittar alla möjliga guider runt i Helsingborg och även här på Fredriksdal.

Vi har infört extra städning för att minska risken för spridning av viruset Covid-19. Vi är även kontantfria.

Mer information om Covid-19

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid–19. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande. För mer information hänvisar vi till våra sociala medier.

Här kan du läsa mer om Covid–19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/corona

Here can you find information about the corona virus and covid-19 in other languages.