Information gällande Covid 19

Parken är öppen dagligen 10:00-18:00 för utomhusvistelse.

Verksamheten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och är anpassad för att besökare ska kunna ta del av upplevelserna på egen hand. Mindre lokaler på området kommer inte att öppnas eftersom rekommenderade avstånd inte kan garanteras. Större lokaler kommer att öppna men med ett maxantal som presenteras vid entrén till byggnaden. Fredriksdals område utomhus är stort och ger besökare möjlighet att hålla rekommenderade avstånd.

Våra rekommendationer för ett säkert besök:

Bra att tänka på under ditt besök

Känner du dig frisk är du varmt välkommen till oss. Känner du dig sjuk eller har symptom som kan tänkas bli något mer, stanna hemma och kurera dig istället. Det finns mycket du kan roa dig med från soffan där hemma. Vi kan rekommendera appen Guide Helsingborg där du hittar alla möjliga guider runt i Helsingborg och även här på Fredriksdal.

Vi har infört extra städning för att minska risken för spridning av viruset Covid-19. Vi är även kontantfria.

Mer information om Covid-19

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid–19. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande. För mer information hänvisar vi till våra sociala medier.

Här kan du läsa mer om Covid–19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/corona

Here can you find information about the corona virus and covid-19 in other languages.