Jul på Fredriksdal

6 - 8 december

En äkta, gammaldags julmarknad med julgotter, juleljus, utställningar och pyssel för barnen. Under dagarna tre glimmar adventsljusen lite extra från buskar och träd och friluftsmuseet fylls med dofter av nygräddat bröd och julens kryddor, glada julsånger och trevliga utställare.

Låt dig inspireras av en gammaldags men ändå ny jul. Ta med dig familjen och vännerna och inled julfirandet på bästa sätt!

Fredriksdal är stängt 6 december fram till julmarknaden öppnar klockan 13:00.

Öppettider

  • Fredag 6 december klockan 13:00 – 19:00
  • Lördag 7 december klockan 11:00 – 18:00
  • Söndag 8 december klockan 11:00 – 18:00

Öppettider, entré och parkering

När? Fredag 6 december klockan 13:00 – 19:00. Lördag 7 och söndag 8 december klockan 11:00 – 18:00.

Pris? 120 kronor. Fri entré för barn och unga till och med 18 år. Fri entré med Kulturkortet. Förköp din entré på ticketmaster.se.

Parkering Det kostar 5 kronor/ timme att parkera på Fredriksdals parkering mellan klockan 09:00 – 22:00. Parkering i närområdet: gratis gatuparkering längs Hävertgatan, Stattena centrum, Mejerigatan vid Olympia, Helsingborgs Arena och vid Idrottens hus. Vi rekommenderar samåkning eller buss till Jul på Fredriksdal eftersom det är begränsat med parkeringsplatser i närområdet.

Förköp För att undvika långa köer rekommenderar vi förköp av entrébiljetter på ticketmaster.se eller hos Biljettcentralen på Dunkers kulturhus.

Kulturkort I Kulturkortet ingår fria entréer till Fredriksdal och andra kulturplatser och utställningar i Helsingborg, rabatter på konserter och föreställningar samt mingel, erbjudanden och andra upplevelser. Köp Fredriksdal (endast under Jul på Fredriksdal), Dunkers kulturhus eller online via Helsingborgs kulturbutik.

Var går man in Jul på Fredriksdal? Du kan gå in genom huvudentrén och genom östra grinden (Lägervägen). Östra entrén är bemannad och tar endast kontokort och Kulturkort. OBS! Ingen entré för besökare genom norra entrén!