Jul på Fredriksdal

3 – 5 december

Jul på Fredriksdal – på landet, mitt i Helsingborg. Under helgen 3–5 december dekorerar vi fint och förvandlar museiområdet till en gammaldags julmarknad med torghandel och hantverk, mat och musik. Här hittar du det där mysiga extra som gör just din jul lite mer magisk. Fyll hjärtat med lite mer bjällerklang och upplev en jul med dans kring granen, säsongens dofter, skaparverkstad för stora och små tillsammans, utställningar och mycket mer.

Öppettider

  • Fredag 3 december klockan 13:00 – 19:00
  • Lördag 4 december klockan 11:00 – 18:00
  • Söndag 5 december klockan 11:00 – 18:00

Förhöjd entré: 120 kronor. Fri entré för unga till och med 18 år (upp till 16 år endast i vuxens sällskap). Fri entré med Kulturkortet, inget förköp krävs.

  • För att undvika långa köer rekommenderar vi förköp av entrébiljetter online via Helsingborgs kulturbutik eller i Kulturmagasinets reception och entrén på Dunkers kulturhus.
  • VIP-kö för dig med Kulturkortet eller förköp.
  • Du behöver inget vaccinationsbevis för att besöka Jul på Fredriksdal.

Med reservation för ändringar.
Röda Korsets första hjälpen-grupp finns på området varje dag, 0704-17 95 28.

Förköp din entrébiljett

För att undvika långa köer rekommenderar vi förköp av entrébiljetter online via Helsingborgs kulturbutik eller i Kulturmagasinets reception och entrén på Dunkers kulturhus.

Program för årets Jul på Fredriksdal

Besökarinformation

Parkering

Det kostar 5 kronor/ timme att parkera på Fredriksdals parkering mellan klockan 08:00 – 22:00. Parkering i närområdet: gratis gatuparkering längs Hävertgatan, Stattena centrum, Mejerigatan vid Olympia, Helsingborgs Arena och vid Idrottens hus. Vi rekommenderar samåkning eller buss till Jul på Fredriksdal eftersom det är begränsat med parkeringsplatser i närområdet.

Var går man in?

Du kan gå in genom huvudentrén och genom östra grinden (Lägervägen). Östra entrén är bemannad och tar kontokort, swish och Kulturkort. OBS! Ingen entré för besökare genom norra entrén.

Första hjälpen

Röda Korsets första hjälpen-grupp finns på området varje dag.