Adventstid på Fredriksdal

Varje år mellan första och sista advent är det julfint på Fredriksdal. Granarna tänds och ger stämningsfull belysning till stigarna, höbockarna tar plats, stjärnor tindrar, kransar, girlanger och feststavar sänder en önskan om julefrid. Här kan du stanna upp och njuta en stund; låta barnen springa av sig i lekområdet Trollskogen, ta en paus på Trädgårdskaféet, gå på en promenad med appen Guide Helsingborg eller få en känsla av förr genom stadskvarterets julskyltade fönster.

Även i år får Fredriksdal sin julskrud och kanske till och med en ännu större betydelse för var och en av oss. Det är i naturen vi hämtar ny energi när livet inte riktigt är som det brukar. Innanför våra grindar finns det 36 hektar med frisk luft och många härliga naturstigar att promenera på. Koppla av en stund, upptäck ditt eget gröna Fredriksdal och ta julstämningen med dig hem till dina nära och kära.

Det här året är Jul på Fredriksdal inställt men vi välkomnar dig till Adventstid, ett stämningsfullt Fredriksdal varje dag från förste advent mellan 10.00-16.00. Fri entré för alla.