Boka utomhusmöte på Fredriksdal

Att vistas utomhus är något som blir mer och mer aktuellt i dessa tider. Därför kan du nu boka ditt möte i våra vackra utomhusmiljöer. Välj mellan att sitta i Körsbärslunden, Engelska parken eller Prästgårdens innergård. På samtliga platser finns flyttbara bänkar och bord med plats för 12 personer. I hyran ingår service där en värdinna ser till att ni har allt ni behöver, exempelvis sittunderlag, filtar, pennor, block och vatten. Fika och lunchpaket kan också bokas. Catharina Nilsson, guide och utvecklare på Fredriksdal, berättar mer om konceptet.

Varför har ni börjat med utomhusmöten?

– Eftersom Fredriksdal har unika utomhusmiljöer såg vi möjligheter att utveckla utomhuskontor och utekonferens hos oss, säger Catharina. Situationen med Coronaviruset gjorde att möten utomhus kändes mer aktuellt än någonsin. Vi bestämde oss därför att testa konceptet utifrån rådande förutsättningar vad gäller möblemang och infrastruktur.

Varför ska man ha sitt möte på Fredriksdal?

–  Kreativa miljöer ger kreativa möten. På Fredriksdal finns herrgårdsmiljö, pittoreska omgivningar och inspirerande grönska. En perfekt plats att mötas på och massor av utrymme. Att ha mötet utomhus har många fördelar – det främjar kreativitet, minskar stress och är kanonbra för hälsan.

För bokning, pris eller annan information är ni välkomna att kontakta oss!
E-post: bokning.fredriksdal@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 20 eller 0732-31 51 69