FULLBOKAD 23 mars: Lär dig baka bröd med oss på Fredriksdal

En fullmatad heldag från klockan 10:00 till 16:00, 23 mars, med fokus på surdegsbrödbakning och smakrika grönsaker och kryddor. Du får lära dig mer om bra mjölsorter, surdegar och surdegsbröd. Vi tittar också på dagens trender med klimatsmart mat. Rör ihop din egen surdeg, baka bröd i vår vedeldade stenugn och provsmaka olika kryddor och…

Läs mer

Sportlovskul på Fredriksdal

Kom till Fredriksdal och upplev spännande aktiviteter. På stadskvarterens bakgård väntar Fredriksdals holkproffs med hammare, spik och lämpligt trämaterial. Provbaka ett knäckebröd i Fredriksdals vedeldade bakugn. Lära dig mer om tryckerikonsten på Grafiska museet. Du kan också besöka soputställningen Gör Om, Gör Nytt, Gör Bättre. Pausa med en god korv med bröd eller fika på Fredriksdals…

Läs mer

Ett stort tack för 2018

Starten för jubileumsåret 2018 påbörjades redan för 100 år sedan när Gisela Trapp donerade Fredriksdal till Helsingborgs stad. En storartad och generös akt som bara kan mäta sig med det fantastiska stöd som vi har fått av alla våra besökare under året 2018.

Läs mer