Prova utomhuskontor i kulturhistorisk miljö

Ta chansen att prova på att kontorsarbeta utomhus under hösten och njut av fördelarna som naturens inverkan har. Just nu erbjuder vi två arbetspass per dag i kaféträdgården. Allt från ström och mobilt bredband till fågelsång och frisk luft ingår.

Två prototyper för utomhuskontor finns nu på Fredriksdal museer och trädgårdar. Modulerna kommer att stå på plats under hösten och är en del av vår satsning på att lära oss mer om framtidens inspirerande arbetsmiljöer. Då det rör sig om prototyper söker vi nyfikna testare som vill prova på att kontorsarbeta utomhus.

Kontorsmodulerna består av ett skrivbord där du arbetar stående och ett skrivbord med stol. Just nu finns utomhusskrivborden på plats vid vårt trädgårdskafé. Här arbetar du i en miljö med extra blått i tak samtidigt som du är omgiven av naturligt gröna väggar i form av en rundformad avenbokshäck. Platsen är ljus och fin och även om du befinner dig i händelsernas centrum regerar naturens lugn också här. Från utomhuskontoret har du nära till stallet, herrgården och vårt charmiga stadskvarter. Utomhusvistelser ökar din kreativitet, energi och samarbetsförmåga.

Testa utekontor gratis

Som testare får du använda vårt utekontor gratis i utbyte mot att du svarar på en enkät och/eller ställer upp på en intervju. Vi vill att så många som möjligt ska kunna testa kontorsarbete i våra gröna kulturhistoriska miljöer och därför kan du endast kan boka ett tillfälle.

Bokning sker via catharina.nilsson@helsingborg.se.

Praktisk information

  • Plats för utekontoret: Engelska kanalen, mellan Franska och Engelska parkerna
  • Wifi: Router med mobilt bredband
  • Toaletter: Toaletter finns vid huvudentrén och herrgårdsområdet.
  • Fika och lunch: Kan köpas hos Fredriksdals trädgårdskafé.
  • Solskydd: Under stora delar av dagen har testplatsen naturlig skugga från träd.
  • El: Under testperioden kommer vi att erbjuda en elkontakt per skrivbord.

Prototyperna har designats av designstudion Superlab och producerats av Nola industrier.