Rosornas mästare som audioguide i Guide Helsingborg

Rosornas mästare som audioguide i Guide Helsingborg

Nu kan du höra Karin Berglund, en av våra mest uppskattade trädgårdsskribenter, berätta om rosor på det alla mest poetiska vis. I appen Guide Helsingborg finns nu en audioguide om Rosornas mästare. Guiden finns både på svenska och engelska.

Ingen kan skriva om trädgårdar som Karin Berglund. Hon har en lång rad älskade böcker på sin lista. Böcker som Längtans blommor, Lust och fägring, Din trädgård, Med fingrarna i jorden, Jag tänker på Linné, Samtal i trädgården med flera.

I audioguiden hör du Karin berätta om rosor, Fredriksdals rosarium och den gemensamma historien om Cedergrens plantskola och Fredriksdals museer och trädgårdar. Karin har skrivit alla texter och varit idégivare till gestaltning av årets utställning – Rosornas mästare.

Upplev Rosornas mästare tillsammans med Karin Berglund, oavsett om du befinner dig på plats i prästgårdens samlingssal på Fredriksdal eller strosar omkring och doftar på rosorna i vårt rosarium. Med audioguiden kan du även njuta av Rosornas mästare hemifrån, om du inte har möjlighet att besöka oss i sommar.