Upplev Fredriksdal genom digital tur

Nu har vi glädjen att lansera Fredriksdal runt. En digital guide som tillgängliggör vårt fina område även hemifrån. Perfekt för pollenallergiker under sommaren, riskgrupper under rådande corona-läge och latmasken som inte orkar resa sig ur soffan. 

Fredriksdal runt är en guldgruva för dig som är vetgirig och tycker om vackra miljöer och historia. Du börjar i vår fina huvudentré för att sedan klicka dig vidare genom pilarna. Gå rakt fram genom den franska parken för att komma till Herrgården, eller ta vänster i den första ”korsningen” för att komma bort till stadskvarteret. Du kan såklart ta höger också, valmöjligheterna är flera, och lika spännande allihop. Kliv in i våra fina byggnader som alla är unika och från olika tidsepoker, nyfikenheten är din vän under rundturen och endast viljan sätter stopp för vad du kan upptäcka.

Du kanske inte har varit borta vid Lillarydsgården, nu är ett perfekt tillfälle att se hur det ser ut interiört. Och om du är extra uppmärksam när du besöker våra olika hus så kan du se att det finns utropstecken som du kan klicka på för att få mer kunskap kring olika ting som vi valt ut och tycker är lite extra intressanta.

Fredriksdal runt är den ultimata guiden för att upptäcka landet mitt i stan hemifrån under regniga dagar eller bara som trevligt tidsfördriv när du inte har någonting bättre för dig men ändå vill göra någonting vettigt och lära dig ett och annat.

Turen kan även användas av den som är rullstolsburen, då den ger möjlighet att ta sig in digitalt i de byggnader som inte är tillgängliga rent fysiskt.

Ta del av turen här.