Boka

Guidning och aktiviteter

Våra aktiviteter passar perfekt för såväl personaldagar som kickoffer, möhippor, svensexor, afterwork och födelsedagar. Vi uppdaterar vårt utbud löpande för att du som besökare ska kunna komma tillbaka och uppleva känslan av Fredriksdal gång på gång.

För skolor

Till oss är lärare och elever välkomna att antingen arbeta på egen hand eller för att ta hjälp av våra pedagoger. Vår unika miljö väcker både fantasi och upptäckarlust till liv.

Konferens och möten i stadskvarteret

Hos oss kan du boka konferens- och möteslokaler i unika omgivningar i Helsingborg. Fika, lunch, fruktkorg eller annat gott kan ombesörjas. Vi skräddarsyr också aktiviteter efter era önskemål.

Boka utomhusmöte i unika miljöer

Gör som naturen och väx utomhus. Med våra utomhusmöten i unika miljöer trivs alla sorters tänkare. Här finns gott om plats både för små och stora drömmare och slipade strateger.

Friluftskontoret på Fredriksdal

Gör som naturen och väx utomhus. Friluftskontoret är en ny satsning på Fredriksdal museer och trädgårdar. Det är ett grönt alternativ vid sidan av kontoret hemma och på jobbet.

Kurser och föreläsningar

Här på Fredriksdal finns det alltid något nytt att lära sig och vi arrangerar årligen flera sorters intressanta kurser och föreläsningar. I vårt utbud ingår allt från fönsterrenovering och trädgårdsskötsel från förr till matlagningskurser.