Boka utomhusmöte i unika miljöer

Gör som naturen och väx utomhus. Med våra utomhusmöten i unika miljöer trivs alla sorters tänkare. Här finns gott om plats både för små och stora drömmare och slipade strateger.

På Fredriksdal museer och trädgårdar konfererar ni i Helsingborgs mest natursköna konferenslokaler med frisk luft och extra högt i tak. Att spendera tid utomhus minskar stress, främjar hälsan och ökar kreativt tänkande och samarbetsförmågan.
Vi har i dag två olika sorters miljöer för ert utomhusmöte. Ni kan välja mellan att mötas mitt i det sköna gröna vid Engelska parken eller i en av våra innergårdar i vårt charmiga stadskvarter. Oavsett plats ingår det alltid en värd eller värdinna som tar hand om er under mötet. Det ingår också ett konferenskit i form av pennor, papper, vatten, filtar och sittunderlag. Här finns bekväma stolar och wifi via mobilt bredband i router.

Engelska parken – möte i historisk parkmiljö

Planera ett möte i grön miljö med härligt fågelkvitter från träden och buskarna runt omkring. Här finns plats för 45 personer i biosittning. Toaletter finns 80-150 meter från platsen.
Pris: Ges vid förfrågan

Innergård i stadskvarteret – kullerstenscharm under blå himmel

Här möts ni i gamla Helsingborg omgiven av mysiga gränder och butiker från förr. Platsen ligger i anslutning till byggnaden Kulturmagasinet. Plats för 15 personer sittandes i ring. Toaletter finns 80 meter från platsen.
Pris: Ges vid förfrågan

Vad händer om det blir dåligt väder?

Vädret är det enda vi inte kan styra under er vistelse hos oss. Om det skulle bli regn och rusk tillhandahåller vi en reservlokal inomhus för ert möte.

Kontakta oss för att boka eller för mer information om våra utomhusmöten

E-post: bokning.fredriksdal@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 20 eller 0732-31 51 69