Mikaeli marknad

29 september 2024, 10:00 - 17:00

29 sep
Mikaeli marknad

Varje säsong har sin tjusning, sina smaker och sina olika färger. I slutet av september hyllar vi hösten lite extra med Mikaeli marknad, årets storslagna höjdpunkt på våra skördeveckor. Marknaden innehåller allt från musik och försäljning av årets skörd till familjeaktiviteter, torghandel, hantverk och skånsk matkultur.

Äpplen, päron, snittblommor, musik i gränder och på gatorna, handgjorda produkter från skånska odlare, genuin marknadsstämning och mycket mer. Höstens stora fest här på Fredriksdal museer och trädgårdar kommer laddad med smaker och aktiviteter för hela familjen. Här hittar du säsongens bästa grönsaker och frukt från skånska jordar, chark, bröd och godsaker från småskaliga bönder och mathantverkare.
Dagen innehåller även musik, sång och dans. Det blir aktiviteter för vetgiriga om djur, natur, kulturhistoria, byggnadsvård, maskiner och man kan prova på olika traditionella hantverk. Missa inte heller att säga hej till våra glada lantrasdjur. Temat är som alltid höstskörden med fokus på det naturligt goda.

När: 29 september 10.00–17.00 (parken stänger klockan 18.00)
Entré: 175 kronor för vuxen, fri entré med Kulturkortet och för barn och unga till och med 18 år

Mikaeli marknad

  • 29 september 2024, 10:00 - 17:00
  • Längd: 7 timmar

Plats

Fredriksdal museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta