Friluftskontoret på Fredriksdal

Gör som naturen och väx utomhus. Friluftskontoret är en ny satsning på Fredriksdal museer och trädgårdar. Det är ett grönt alternativ vid sidan av kontoret hemma och på jobbet. Här får du möjlighet att arbeta i härlig miljö med frisk luft som gör nytta för både kropp och själ. Forskning visar att vi blir mer kreativa, att vi mår bättre och att vi får återhämtning från stress när vi vistas ute i grönskan.

Våra 15 utearbetsplatser kan användas till enskilt arbete samt till mindre möten av olika slag. Du kan bland annat jobba under ett träd, vid ett stort uteskrivbord eller boka ett mobilt kontor som ger dig och dina möteskollegor möjlighet att arbeta från en favoritplats på Fredriksdal.

Bland utekontoren finns fem olika varianter. Work Desk, The bug, Viita workstation, chAIR och Tripod. För att underlätta arbetet finns trådlösa routrar och power banks samt några platser med wifi och el. Det finns även möjlighet att kvittera ut filtar och sittunderlag.

Abonnera ett friluftskontor

Nu erbjuder vi abonnemang för arbetsgivare och egenföretagare.

  • Ett abonnemang består av minst 10 dagpass som är giltiga under en månad. Dagpassen disponerar ni hur ni vill. Om du och fyra kollegor bokar och använder varsin chAIR för ett gemensamt möte använder ni fem dagpass.
    Abonnemang 10 dagpass: 1350 kronor exkl. moms. En rabatterad entréavgift är inkluderad.
  • För dig som vill testa utekontor utan att köpa abonnemang, finns möjlighet att köpa ett dagpass över disk hos Fredriksdals huvudentré.
    Dagpass: 175 kronor inkl. moms. Entréavgift ingår.

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill att vi ska prata abonnemang med din arbetsgivare eller HR-avdelning.

E-post: friluftskontoret@helsingborg.se
Telefon: 0732-31 51 69