Konferens och möten i stadskvarteret

Pennor framför herrgård

Våra konferensrum i Kulturmagasinet och Grafiska museet hittar du i vårt stadskvarter. Här finns ett helt kvarter med charmiga byggnader från Helsingborgs gamla stadskärna. Historien är nära till hands och naturen har du bara ett par steg bort. Under er konferensdag hinner ni upptäcka Fredriksdal och våra trädgårdar, parker, djur och historiska byggnader.

Totalt har vi tre mötesrum utrustade med wifi, whiteboardtavlor, projektor och blädderblock. I Hemslöjdshuset har vi även tre mindre grupprum som lämpar sig väl för gruppdiskussioner och kreativa workshops.

Du kan alltid boka fika, lunch samt en uppfriskande frukt- och/eller godiskorg till er konferens. Vi samarbetar med Fredriksdals trädgårdskafé. I anslutning till kaféet ligger mamsellens trädgård, som under sommaren är fylld av vackra blommor.

Vi erbjuder även flertalet olika aktiviteter som kombinerar nöje med historisk nytta, så som Hållbarhetskampen och Mysteriet på Fredriksdal. Hos oss finns ett brett utbud av upplevelser och vi skräddarsyr också aktiviteter efter era önskemål.

Kontakta oss för att boka eller för mer information

E-post: bokning.fredriksdal@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 20 alternativt 0732-31 51 69