Nötter

Nötter

Sommaren 2024 blir det premiär för en helt ny fars på Fredriksdalsteatern. Det är Anagram Live som står för sommarteatern tillsammans med regissören och skådespelaren Adde Malmberg. Föreställningen Nötter är en modern fars i klassisk tappning där missförstånd, förväxlingar och humor står i centrum.

Välkommen till kursgården Nötter. Och till föreställningen med samma namn. Anagram Live och Adde Malmbergs nyskrivna sommarteater kommer att spelas på Fredriksdalsteatern mellan 29 juni–11 augusti 2024. Handlingen kretsar kring den gröna kursgården Nötter, vars framtid hänger på en skör bönstjälk. Flera olika karaktärer strålar samman och i sann fars-anda blir det förstås en hel del missförstånd som skapar total förvirring bland kursgårdens personal och gäster.

Adde Malmberg står för manus och regi och är även med i föreställningen. Bland övriga skådespelarna hittar vi välkända ansikten som Babben Larsson, Sanna Persson Halapi och Nils Dernevik samt ett par oväntade överraskningar som komikern Simon Garshasebi och Daniel Träff.

När: 29 juni–11 augusti
Plats: Fredriksdalsteatern
Biljettpris: ordinarie pris 515 kronor, 325 kronor för barn och ungdom till och med 16 år, 415 kronor med Kulturkortet. Biljetter på fredriksdalsteatern.se