Boka friluftskontor

Så här bokar du

För dig som jobbar vid Helsingborgs stad
Du som jobbar vid någon av Helsingborgs stads förvaltningar behöver inte betala för att nyttja utekontoren på Fredriksdal. Det är redan betalat och klart. Din arbetsgivare har nämligen ett säsongspaket hos Friluftskontoret. Entréavgift ingår när du bokat utekontor. Under 2024 bokar du utekontor via din Outlookkalender.
På Helsingborgs stads intranät kan du läsa mer om hur du gör för att boka.

Så här gör du:

  • Titta först om det är ledigt. Lägg till de olika utekontorskalendrarna i din kalenderlista i Outlook. Sök på ”KF Friluftskontoret” för att hitta dem.
  • Lägg därefter in bokningen i din egen kalender. Friluftskontoret har öppet vardagar 10:00 – 16:00 till och med den 27 september.
  • Skriv i rubrikraden hur många deltagare ni är.
  • Bjud in ett eller flera utekontor som du vill boka. Lägg till dem som obligatoriska deltagare.
  • Skicka inbjudan.
  • Vi är tacksamma för bokningar minst ett par timmar i förväg så att vår utekontorsvärd hinner förbereda inför ert besök.

I Outlook-kalendern finns inga bilder på eller beskrivningar av utekontoren.
Mejla Friluftskontoret@helsingborg.se så skickar vi ett dokument med information om och bilder på Friluftskontoret och de olika utekontoren.

För dig som inte jobbar vid Helsingborgs stad
För dig som inte jobbar vid Helsingborgs stad
Mejla friluftskontoret@helsingborg.se eller ring till Friluftskontorets värdtelefon på 0706-21 99 97 för att boka utekontoren. Du kan välja mellan att köpa säsongspaket med minst tio dagpass och att köpa enstaka utekontorspass i Fredriksdals huvudentré.