Boka friluftskontor

Så här bokar du

Du kan endast förboka om du är ansluten till ett företagspaket. Om du inte är det kan du köpa drop in-dagpass i huvudentrén.

För dig som jobbar vid Helsingborgs stad
Just nu testar vi bokning via Outlookkalender. Förhoppningsvis ska det göra det enklare för stadens medarbetare att boka utekontor.

Så här gör du:

  • Titta först om det är ledigt. Lägg till de olika utekontorskalendrarna i din kalenderlista i Outlook. Sök på ”KF Friluftskontoret” för att hitta dem.
  • Lägg därefter in bokningen i din egen kalender. Friluftskontoret har öppet vardagar 10:00 – 16:00 till och med den 13 oktober.
  • Skriv i rubrikraden hur många deltagare ni är.
  • Bjud in ett eller flera utekontor som du vill boka. Lägg till dem som obligatoriska deltagare.
  • Skicka inbjudan.
  • Vi är tacksamma för bokningar minst ett par timmar i förväg så att vår utekontorsvärd hinner förbereda inför ert besök.

I Outlook-kalendern finns inga bilder på eller beskrivningar av utekontoren.
Mejla Friluftskontoret@helsingborg.se så skickar vi ett dokument med information om och bilder på Friluftskontoret och de olika utekontoren.

För dig som inte jobbar vid Helsingborgs stad
Mejla Friluftskontoret@helsingborg.se eller skicka sms/ring till Friluftskontorets värdtelefon: 0706-21 99 97.

Alternativ 1 – Boka dagspass via bokningsplattformen Awaio

Du kan boka utekontoren via bokningsplattformen Awaio. I dagsläget finns Awaio som mobilapplikation. Du laddar ner den via Appstore eller Google Play. Målsättningen är att du inom kort även ska kunna boka via en webbapplikation.

För att du ska kunna se och boka utekontoren via Awaios bokningsplattform måste du vara tillagd som användare och kopplad till din arbetsgivares företagskonto.

Alternativ 2 – Boka via mejl

Om du av någon anledning inte kan eller vill ladda ner Awaio kan Friluftskontorets utekontorsvärdar hjälpa dig att boka. Mejla friluftskontoret@helsingborg.se.