Se och göra

Kalender

Från rosblomning och midsommarfirande till höstmarknad och temahelger. I vår kalender hittar du allt som händer på Fredriksdal.

Utställningar

Möt natur, djur, kultur, konst och mycket annat i våra sevärda och lärorika utställningar. Vissa är riktiga långkörare och andra visas endast under en säsong.

Föreställningar

Slå dig ner och skratta på Fredriksdalsteatern. Eller följ med på en vandringsföreställning och spana efter olika väsen. Här finns föreställningar för alla.

Barnens Fredriksdal

Hos oss händer det alltid något roligt för våra yngsta besökare. Här finns det ett kul lekområde och mängder av spännande stigar där ni kan upptäcka naturens små och stora hemligheter.

Museibutik

Här kan du shoppa med dig ett minne från ditt besök. Butiken har utvalda produkter med anknytning till det som händer på området. Butiken finns i huvudentrén och är öppen under högsäsong.

Upptäck Fredriksdal med Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en kostnadsfri app där du hittar flera spännande turer som låter dig upptäcka mycket av det som finns på Fredriksdal. Lär dig mer om historia, nutid och framtid på samma gång.

Flora Linnea

Ta med dig doften av Fredriksdals rosarium hem. Flora Linnea har allt för dig som älskar blommor och växter. Här finns också perenner, krukor, frön och lökar.

Grafiska museet

Nordens största levande tryckerimuseum. Upplev och känn doften av den gamla tryckerikonsten. I butiken finns det tryck på vykort, servetter och mycket annat.

Hedströms diversehandel

Ta steget in i en svunnen tid. I Hedströms diversehandel kan du köpa söta karameller, Fredriksdalsprodukter och mycket annat.