Afterwork på Fredriksdal 

27 juni 2024, 17:00 - 19:00

27 jun
Afterwork på Fredriksdal 

Är du en sådan som sitter med alla svaren eller en sådan som kan lite om allt? I vårt nya afterwork-koncept är det upp till bevis för de vetgiriga men också för de hungriga. Aktiviteten kommer huvudsakligen att erbjudas till grupper men vid det här första tillfället 27 juni blir det mer i form av en klassisk afterwork där vi samarbetar med Gisela Trapps krog & kafé.

Hur fungerar det? Det är enkelt. Ta med kollegorna eller vännerna och tävla mot varandra genom att lösa klurigheter och svara på frågor som handlar om Helsingborg men också om natur- och kulturhistoria. Tänk ungefär som ett klassiskt pubquiz men att det kan utföras precis var som helst. Då det här är ett mobilt tävlingspaket betyder det att det är möjligt för oss att göra pop-up på andra platser i Helsingborg. Det här första tillfället håller vi till på hemmaplan på Fredriksdal i samarbete med Gisela Trapps krog & kafé.

Aktiviteten börjar klockan 17.00 och tar ungefär två timmar att utföra. Priset för att delta är 373 kronor per person och då ingår det även äggakaka eller veggekaka på Gisela Trapps krog & kafé (dryck ingår ej). Med Kulturkortet får du rabatt och betalar endast 313 kronor.

När: 27 juni 17.00–19.00
Plats: Fredriksdal museer och trädgårdar
Pris: 373 kronor, 313 kronor med Kulturkortet. Endast förköp senast en vecka innan arrangemanget. Håll utkik på hbgkulturbutik.se för biljetter.

Afterwork på Fredriksdal 

  • 27 juni 2024, 17:00 - 19:00
  • Längd: 2 timmar

Plats

Fredriksdal museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta