Premiär för Nötter på Fredriksdalsteatern

29 juni 2024, 19:00 - 21:30

29 jun
Premiär för Nötter på Fredriksdalsteatern

Sommaren 2024 blir det premiär för en helt ny fars på Fredriksdalsteatern. Det är Anagram Live som står för sommarteatern tillsammans med regissören och skådespelaren Adde Malmberg. Föreställningen Nötter är en modern fars i klassisk tappning där missförstånd, förväxlingar och humor står i centrum.

Välkommen till kursgården Nötter och till föreställningen med samma namn. Anagram Live och Adde Malmbergs nyskrivna sommarteater har premiär på Fredriksdalsteatern 29 juni. Handlingen kretsar kring den gröna kursgården Nötter, vars framtid hänger på en skör bönstjälk. Flera olika karaktärer strålar samman och i sann fars-anda blir det förstås en hel del missförstånd som skapar total förvirring bland kursgårdens personal och gäster.

Adde Malmberg står för manus och regi och är även med i föreställningen. Bland övriga skådespelarna hittar vi välkända ansikten som Babben Larsson, Sanna Persson Halapi och Nils Dernevik samt ett par oväntade överraskningar som komikern Simon Garshasebi och Daniel Träff.

När: premiärdag 29 juni
Plats: Fredriksdalsteatern
Biljettpris: ordinarie pris 515 kronor, 325 kronor för barn och ungdom till och med 16 år, 415 kronor med Kulturkortet. Biljetter på fredriksdalsteatern.se

Premiär för Nötter på Fredriksdalsteatern

  • 29 juni 2024, 19:00 - 21:30
  • Längd: 3 timmar

Plats

Fredriksdal museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta